Speel in Kortrijk

Een leuk, sportief en competitief stadsspel waarbij je de mooiste plekjes van Kortrijk leert ontdekken en samen met je team strijdt voor de eerste plaats op het scorebord.

1 Stad

Speel Urban Hunt in Kortrijk en ontdek de veelzijdigheid van de Guldensporenstad. Tijdens het spel komen historische, culturele en bijzondere weetjes over Kortrijk aan bod.

4 Zones

De Kortrijkse binnenstad werd in 4 zones ingedeeld. De afstand die afgelegd moet worden is voor iedereen haalbaar. De intensiteit bepaal je volledig zelf.

24 Codes

Ontdek de geheime locatie van zoveel mogelijk codes. Deze kunnen aan de hand van cryptische omschrijvingen, raadsels, foto’s en kaarten teruggevonden worden.

90 Minuten

Verzamel als team zoveel mogelijk punten in 90 minuten. De duur van het spel kan kosteloos aangepast worden.

Waarom Urban Hunt?

In totaal speelden meer dan 1000 mensen ons stadsspel. Hier zijn 10 redenen waarom ze voor Urban Hunt kozen.

Superleuke en spannende activiteit gisteren op onze teambuilding! Een echte aanrader! Bedankt Urban Hunt.

Ontdek Kortrijk

Extra redenen om Kortrijk te bezoeken

Ontdek Broeltorens

Broeltorens

De broeltorens zijn zonder meer het boegbeeld van de Guldensporenstad. Samen met de artillerietoren zijn het de enige overblijfselen van de oudste stadsvestingen.
Meer Info
Ontdek Begijnhof

Begijnhof

In het begijnhof zijn tientallen huisjes uit de zeventiende eeuw te bewonderen. Er is een museum in ondergebracht dat inzicht geeft in het leven van toen.
Meer Info
Ontdek Grote Markt

Grote Markt

Naast de vele horecagelegenheden zijn rondom de Grote Markt verschillende bezienswaardigheden te ontdekken zoals het Belfort en het stadhuis.
Meer Info
Ontdek Leieboorden

Leieboorden

De Leieboorden ondergingen recent een metamorfose. Buda beach en de verlaagde Leieboorden zijn maar enkele van de vele projecten aan de oevers van de Leie.
Meer Info
Ontdek Buda-eiland

Buda-eiland

Deze eeuwenoude wijk wordt omkneld door de twee armen van de Leie. Het eiland kan als de culturele hub van de stad Kortrijk beschouwd worden.
Foto genomen door Kattoo, bron.
Meer Info