Speel in Ieper

Een leuk, sportief en competitief stadsspel waarbij je de mooiste plekjes van Ieper leert ontdekken en samen met je team strijdt voor de eerste plaats op het scorebord.

1 Stad

Speel Urban Hunt in Ieper en ontdek de veelzijdigheid van de Vredesstad. Tijdens het spel komen historische, culturele en bijzondere weetjes over Ieper aan bod.

4 Zones

De Ieperse binnenstad werd in 4 zones ingedeeld. De afstand die afgelegd moet worden is voor iedereen haalbaar. De intensiteit bepaal je volledig zelf.

24 Codes

Ontdek de geheime locatie van zoveel mogelijk codes. Deze kunnen aan de hand van cryptische omschrijvingen, raadsels, foto’s en kaarten teruggevonden worden.

90 Minuten

Verzamel als team zoveel mogelijk punten in 90 minuten. De duur van het spel kan kosteloos aangepast worden.

Waarom Urban Hunt?

In totaal speelden meer dan 1000 mensen ons stadsspel. Hier zijn 10 redenen waarom ze voor Urban Hunt kozen.

Superleuke en spannende activiteit gisteren op onze teambuilding! Een echte aanrader! Bedankt Urban Hunt.

Ontdek Ieper

Extra redenen om Ieper te bezoeken

Ontdek Menenpoort

Menenpoort

Op de Menenpoort staan de namen van 54 896 vermiste soldaten van het Britse Gemenebest. Ter nagedachtenis wordt elke avond om 20u de Last Post er geblazen.
Meer Info
Ontdek In Flanders Fields Museum

In Flanders Fields Museum

Het indrukwekkende In Flanders Fields Museum brengt het verhaal van de Eerste Wereldoorlog in de West-Vlaamse frontstreek.
Meer Info
Ontdek Grote Markt

Grote Markt

De tweede grootste Grote Markt van Vlaanderen wordt geflankeerd door de Lakenhalle en het belfort. Er zijn vele winkels en tavernes gevestigd waar het gezellig vertoeven is.
Meer Info
Ontdek Vestingen

Vestingen

De vestingen werden in opdracht van de Franse Zonnekoning gebouwd. Ze zijn een paradijs voor zij die van een wandeling in een uniek decor houden.
Meer Info
Ontdek Sint-Maartenskerk

Sint-Maartenskerk

De Sint-Maartenskerk is de voormalige kathedraal van het bisdom Ieper. Dankzij zijn meer dan 100 meter hoge toren is de kerk reeds van ver buiten de binnenstad zichtbaar.
Meer Info