Speel in Gent

Een leuk, sportief en competitief stadsspel waarbij je de mooiste plekjes van Gent leert ontdekken en samen met je team strijdt voor de eerste plaats op het scorebord.

1 Stad

Speel Urban Hunt in Gent en ontdek de veelzijdigheid van deze historische stad. Tijdens het spel komen historische, culturele en bijzondere weetjes over Gent aan bod.

4 Zones

De Gentse binnenstad werd in 4 zones ingedeeld. De afstand die afgelegd moet worden is voor iedereen haalbaar. De intensiteit bepaal je volledig zelf.

24 Codes

Ontdek de geheime locatie van zoveel mogelijk codes. Deze kunnen aan de hand van cryptische omschrijvingen, raadsels, foto’s en kaarten teruggevonden worden.

90 Minuten

Verzamel als team zoveel mogelijk punten in 90 minuten. De duur van het spel kan kosteloos aangepast worden.

Waarom Urban Hunt?

In totaal speelden meer dan 1000 mensen ons stadsspel. Hier zijn 10 redenen waarom ze voor Urban Hunt kozen.

Ontdek Gent

Extra redenen om Gent te bezoeken

Ontdek Gravensteen

Gravensteen

Pal in het centrum van Gent kan de enig overgebleven middeleeuwse burcht van Vlaanderen teruggevonden worden. Deze kan dagelijks bezocht worden.
Meer Info
Ontdek Sint-Baafskathedraal

Sint-Baafskathedraal

Een bezoek aan deze unieke gotische kathedraal is een must voor elke bezoeker van de stad. Binnenin kan Het Lam Gods van de gebroeders Van Eyck bewonderd worden.
Meer Info
Ontdek S.M.A.K.

S.M.A.K.

Het S.M.A.K. is een bijzonder museum voor hedendaagse kunst, gevestigd in het Kunstenkwartier van Gent. Het heeft een grote collectie nationale en internationale topwerken.
Meer Info
Ontdek Gras- en Korenlei

Gras- en Korenlei

Deze gezellige straten langs de Leie worden als het oudste deel van de stad gezien. Er zijn veel terrasjes waar aangenaam vertoeft kan worden in een middeleeuws decor.
Meer Info
Ontdek Vrijdagsmarkt

Vrijdagsmarkt

De Vrijdagmarkt is een indrukwekkend plein van ongeveer één hectare groot. Centraal op het plein kan een standbeeld van Jacob van Artevelde teruggevonden worden.
Meer Info