Reacties van spelers

Met toelating online gezet

Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Lies Vanneste: Alles is goed verlopen gisteren met het stadsspel. We hebben ons geamuseerd. 😊
Zou het eventueel mogelijk zijn mij nog eens de scores van de teams door te sturen? Of gaat dit niet meer?
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Marjolein van Ellen: ledereen was heel enthusiast over het spel gisteren. We hebben allemaal genoten. Nog bedankt voor alles!
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Marijke Van Laeken: We hadden gisteren een superfijne zoektocht in Gent, merci! Groetjes, Marijke
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Yves Castaigne: Iedereen heeft genoten van het zeer verfijnd opgesteld spel. Een heerlijke namiddag. 
Groeten, 
Yves
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Morgane Govaert: We hebben een fantastische middag beleefd in Ieper tijdens onze Urban Hunt activiteit.Wat een leuk spel! Er vroegen enkele collega's of de opdrachten regelmatig vernieuwd worden in Ieper of kiezen ze beter een andere stad wanneer ze nog eens willen spelen. Ze vinden het namelijk een heel leuk spel om ook eens met vrienden/familie te doen. :-)
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Niels Bril: Het stadsspel is prima verlopen, heel fijne feedback gehad van de collega’s. Bedankt voor de fijne activiteit en misschien tot nog eens!
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Fabian Vandekerckhove: Geen goede ervaring... een superervaring. Top gedaan met leuke onverwachte antwoorden. Aanrader. Dikke merci gasten
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Veerle Coppens: Het spel was enorm geslaagd. De studenten en docenten hebben ervan genoten. Het systeem zit goed ineen en heeft heel goed gewerkt. Voor herhaling vatbaar!
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Wim Manhaeve: Het spel is prima verlopen, alles ging vlot en het was een fijne middag, Een paar deelnemers vroegen naar meer details omdat ze het zelf ook wilden organiseren binnen hun kennissen-/kring.

Inderdaad, 1 team heeft alles goed kunnen beantwoorden. Ze waren trots op zichzelf.

Bedankt voor de fijne samenwerking.
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Vicky Nouwynck: Ja hoor wij hadden echt een hele fijne ervaring. Iedereen was supertevreden!
Sjiek in elkaar gestoken, proficiat aan jullie team!
Factuur zal eerstdaags worden overgemaakt. Bedankt en misschien tot nog eens in een andere stad!
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Stefan Degryse: Het was top! We hebben ons allemaal "straf gejeund"!
De factuur zit in de pijplijn voor betaling.
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Sien Knapen: De ervaring was super! We zullen het zeker aanraden aan collega's. 😊
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Arteveldehogeschool Gent: We hadden gisteren onze teamactiviteit en alles is heel goed verlopen. De collega’s hebben ervan genoten.
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Ariane hotel Ieper: Gisteren mochten we ism Toerisme Ieper en heel wat toffe logies-collega’s het vernieuwde stadsspel van Urban Hunt testen! 😀
Wat een fijne tijd hebben we gehad! 
Vanaf nu speel je dit toffe spel online, en kun je er ook gewoon een gezellige familiezoektocht van maken.
Hoewel wij fan blijven van een beetje teamverdeling en gezonde competitiegeest! 😜
En…. Het spel kan ook in ‘t Engels worden gespeeld! 😄
Dit kunnen we alleen maar 300% aanbevelen! 
Well done Urban Hunt! 👌👍
Het 🅰️ Team
#stadsspel #teambuilding #historischestad #urbanhunt #urbanhuntieper
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Els Vandamme: Bedankt voor de FANTASTISCHE teambuilding van vorige week vrijdag. De medewerkers waren uren nadien nog steeds razend enthousiast over het spel aan het praten tegen elkaar. In welke steden wordt Urban Hunt nog aangeboden (voor onze teambuilding van volgend jaar 😉)?
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Jan Steen: Súper leuk. Ook hun vorige Hunt is tof. Heb dit enkele jaren terug ook gedaan met de collega’s.Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Ines Traen: Dankjewel voor de leuke teambuilding dag! Een aanrader!
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Liesbeth: Onze groep van dinsdag was super enthousiast over de urban game in Ieper.
Over 2 weken hebben we terug een groep, en die zouden we het spel ook willen laten spelen.
Zou dinsdag 4 juni nog beschikbaar zijn voor een groep van 29 personen? Van die 29 zaten er wel al 5 in de groep van deze week.
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Cédric van Kazou: Een heel fijne activiteit in onze eigen stad leper! Actie, spanning, leute en vooral heel coronaproof! Heel goede organisatie, stadsspel Urban Hunt!
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Renée: Beste, Na 2 keer Urban Hunt te hebben gespeeld (nl. met mijn vorige werkgever in Gent en met de oudleiding in Ieper) kan ik met niets dan lof over dit spel en organisatie spreken. Nu ben ik samen met andere collega's aangesteld voor de organisatie van een teambuilding van ons accountancy-kantoor Fineko NV. Onze teambuilding gaat door op 3/07/2020 en onze medewerker zijn voor het grootste aantal woonachtig in Genk (Limburg). Aangezien Gent en Ieper toch wat ver is voor ons kantoor, vroeg ik mij af of jullie al kunnen doorgeven in welke volgende stad het spel kan worden gespeeld. Eventueel kan dit een leuke optie zijn mocht het iets dichter bij Limburg zijn. Sowieso stel ik voor aan mijn collega's om dit spel te spelen (met dan de locatie in Gent). Wij rekenen nu met een 60 tal personen. Alvast bedankt en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groeten Renée
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Ariane Hotel: Topspel Urban Hunt Ieper - Love It - @Ariane Hotel
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Turnkring Vlamertinge: Super leuke teambuilding activiteit in leper... een aanrader voor alle verenigingen, scholen, families,...
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Karen Demey: Superleuke en spannende activiteit gisteren op onze teambuilding! Een echte aanrader! Bedankt Urban Hunt.
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Anke Dewilde: Het was heerlijk, amai! Normaal hou ik niet zo van spelletjes, integendeel, maar de Urban Hunt maakte een ongekend competitiebeest in me wakker, zalig! Dit wil ik nog wel 'ns doen. Dus ontwikkel maar goed verder, Urban Hunt!
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Jasper Callewaert: ⭐️ URBAN HUNT ⭐️ Intensive, spannende speurtocht doorheen leper, boordevol speurwerk, app's, stadsgeheimen, cryptische hints en te kraken codes! DOEN!!
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Jasper Callewaert: Yesterday with TKV-Vlamertinge, had a superfun & memorable day.Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Valerie Opsommer: Super activiteit!
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Anja Vanherck: positieve feedback van onze leerlingen gekregen, top! We gaan het volgend jaar opnieuw inplannen op onze onthaaldag. Een vraagje nog: zijn er van de tweede competitie ook statistieken?
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Gust Claeys: Bedankt alvast voor de fijne namiddag, wij blikken alvast terug op een geslaagde teamdag!
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Vanessa Vanspranghe: Dag Klaas
 
Dankjewel voor het toffe stadsspel!
Het spel was een groot succes. We hebben ervan genoten 😊.
 
Met vriendelijke groeten,
 
Vanessa Vanspranghe
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van @stefie_x: Een toffe dag voor een toffe collega! Geniet van jouw pensioen.
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Peter Van den Broeck: Mijn collega’s vonden het een leuk spel. Ze hebben zich geamuseerd. Opmerkzaamheid voor details was wel nodig. Maakte het spel spannend. Is voor herhaling vatbaar en aan te raden aan collega’s van andere diensten.
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Lotte Goovaerts: We hebben ons ontzettend goed geamuseerd tijdens de Urban Hunt.
Alle collega’s waren enthousiast over het spel.  Het stak ontzettend goed in elkaar en het feit dat er extra punten konden gesprokkeld worden wanneer een ander team fout had geantwoord zorgde voor een leuke competitie onder onze 8 teams.  Een superfijne manier om de stad Ieper te verkennen.
Gezien we een architectenbureau zijn dat gelegen is in Lier, gaan we zeker ook daar het spel nog eens samen spelen tijdens een volgende teambuildingactiviteit.
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Rik Blervacq: Onze leerlingen hebben er, ondanks het slechte weer, echt van genoten. Zij vonden het super! Aangezien het hier gaat om een jaarlijks Erasmusproject willen we jullie Hunt volgend jaar zeker opnieuw spelen met onze leerlingen.
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Anneleen Touquet: Was écht superleuk!!! Zo grappig dat we onmiddellijk telefoon van je kregen. ’t Was nie makkelijk, we zijn wat traag op gang gekomen, en daarom hopeloos verloren van onze tegenstanders 😉. Echt een aanrader, dus wordt hier bij ons bij PepsiCo gepromoot als teamactiviteit, in Ieper of ergens anders. Op voorwaarde dat je vanaf nu enkel Lays eet en Pepsi Cola drinkt 😉.
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Bieke Moerman: We hebben ons super geamuseerd en het spel zit echt heel tof in elkaar. Ook technisch werkte alles perfect. In elk geval hadden we een top teambuilding!
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Marloes De Rijck: De urban hunt was trouwens een heel groot succes. Een heel leuk concept, goed uitgewerkt. We hebben op een speelse manier een stad leren kennen. De opdrachten waren originele doordenkers!
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van VBS De Blokkentoren: Heel zeker. Mijn collega’s waren laaiend enthousiast en kids ook. We waren ook bijna volledig klaar met opdrachten en hebben ieper kunnen verkennen op een leuke manier.
Spelelement is belangrijk voor de kinderen.
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Jari Verniers: Ik wou nog even laten weten dat het een enorm leuk stadsspel was. Voor de meeste onder ons was de tijd voldoende om zo goed als alle vragen te behandelen, misschien wat te competitief.
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van De kapelaan van Dikkebus: Warm aanbevolen en uitgetest: Het stadsspel Urban Hunt in Ieper. Een heel knap concept, voor alle leeftijden, met of zonder een vleugje competitie, voor kleine en grotere groepen, en ook voor late beslissers: je kan 5 minuten voor aanvang het spel online aankopen en beginnen, 24 op 7... 95 minuten spelplezier...
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Logies Ieper: Urban Hunt 2.0, getest en goedgekeurd!
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Vakantiewoning 't Amusement: Warm aanbevolen en goedgekeurd door onze gasten dit weekend: het stadsspel Urban Hunt in Ieper. Een leuk concept, voor alle leeftijden en ook voor late beslissers: je kan 5 minuten voor aanvang het spel online aankopen en eraan beginnen met je smartphone. 😉
- Je krijgt 95 minuten spelplezier..
- 20 opdrachten van verschillende niveaus
- Je leert zo meteen de binnenstad kennen
Een overzichtje met de statistieken tov de andere teams krijg je bovendien toegestuurd. Een aanrader dus. Toerisme Ieper Toerisme Westhoek
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Roosje Goemaere: Oh, top! Is al leuk na twee sessies. Wat na 4 sessies! Terug iedereen vol lof over het spel, Klaas!
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Kathleen Monsaert: Fantastisch stadsspel! Toffe avond! Bedankt collega’s 😘Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Tine Beirnaert: Dankuwel!! Twas meer dan geslaagd🤩🤗Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Thomas Lemaire: Aanrader!
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Veerle: Ik kreeg veel positieve reacties. Iedereen heeft ervan genoten!
Met ons groepje hadden we wat technische problemen, mijn GSM viel telkens uit, zwarte schermen als ik een antwoord indiende…
Maar dat lag aan mijn toestel, vermoed ik.
 
Als feedback gaf men vooral aan dat de opdrachten gevarieerd waren, goed in elkaar zaten en uitdagend waren.
Ik hoorde vooral terugkomen dat het te kort was, een half uur langer had ideaal geweest. Het was natuurlijk zaterdag, mooi weer en dus erg druk in de stad… waardoor alles wat trager gaat.
Verder vroeg men of we de juiste antwoorden te weten zullen komen?
 
Ik stuur de groepsfoto nog door!
We waren met 24 personen. Maak jij een factuur op?
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Ariane Hotel: Wat hebben wij plezier gehad met dit keitoffe stadsspel! Onze Nieuwjaarswensen zijn uitgedeeld‚ de batterijen opgeladen, kortom: helemaal klaar om u vanaf morgen weer heel hartelijk welkom te heten #Harjanehotel #visitieper #theateam #urbanhuntieper #trotsoponzestad
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Miguel Gheysens: Een heel fijne activiteit in onze eigen stad leper! Actie, spanning, leute en vooral heel coronaproof! Heel goede organisatie, stadsspel Urban Hunt!
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Lindsay: Hey Roel! Ook van mijn kant een dikke merci aan jullie! Wij hebben ons allemaal ENORM gejeund! De hele week genieten wij nog steeds na. Fijn weekend!
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Amber Mulle: Sporrewoan present voor een tof spelletje :-D.
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van An De Troyer: Bedankt voor je inspanningen, Roel! Het spel is super! We gaan het zeker nog eens met onze partners spelen. Bedankt.
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van kaoutar.van.jes: Zaterdag 6 april werden de vrijwilligers van JES Deurne in de bloemetjes gezet voor hun inzet en verdiensten van het afgelopen jaar. In Gent werd in de voormiddag een stadsspel in elkaar gestoken door de toffe mensen werkzaam bij Urban Hunt, een geslaagd stadsspel en een echte aanrader. Samen met de collega’s werd de dag in alle gezelligheid afgesloten. Via deze weg willen we onze vrijwilligers nogmaals Dedanken voor hun inzet. Voor JES is het 365 dagen per jaar vrijwilligersdag.
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Yves: Ging heel goed! Topspel! Groepsfoto zal voor later vandaag zijn.
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Review stadsspel uit krant: Review stadsspel uit krant
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Dave Demyttenaere: Heel leuke teambuilding, aanrader!Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Natasja Feliers: Dikke merci en heel hartelijk gefeliciteerd met dit super toffe spel!! 👌👍
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van David Vanoverbeke: Prima! Nogmaals bedankt voor de uitstekende namiddag, nog steeds krijgen we zeer positive reacties.
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Léonie Callens: Het was echt een heel leuke activiteit! Onze teams waren competitief en snel, waardoor er heel wat teams zijn geweest die alle opdrachten hebben kunnen doen en zelfs nog tijd over hadden 😉
Het is dus zeker niet onmogelijk gebleken om alle opdrachten te doen.
 
We hebben tijdens het napraten nog goed gelachen. Het was een hele fijne teambuilding!
 
Met vriendelijke groeten, Léonie
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Tine Van Hecke: Het Urban Hunt-spel was super! De leerlingen vonden het een heel fijn spel. Hartelijk dank en bedankt voor de immer vlotte communicatie.
Groetjes en tot volgend jaar! Tine
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Pascal Verlindens: Graag wil ik u nog eens bedanken voor het leuke, vlotte en goed doordachte online spel.
De collega’s waren allen enthousiast, er zijn er zelfs bij welke dit ook in andere steden eens gaan uitvoeren.
Ook nog bedankt voor de meer dan vlotte en enthousiaste medewerking om deze activiteit mede mogelijk te maken.
Hopelijk verloopt de administratieve afhandeling van de facturatie even vlot, zo niet laat gerust weten.
Met vriendelijke groeten,
Verlinden Pascal
Teamleider Dispatch
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Dave Buyck: Het was de MAX gisteren. Voor herhaling vatbaar.
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Karin De Lamper: Alles is vlot verlopen en iedereen heeft er samen van genoten. Dank je wel voor de goede organisatie.
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Anick Avoux: Alles is super verlopen en iedereen was heel enthousiast over het spel ! Dank jullie wel ! Anick
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Bo Vandenberghe: Ik kreeg enkel lovende woorden te horen van de collega’s, dus missie geslaagd :-).
Dankjewel voor de vlotte communicatie, ik heb de factuur bezorgd aan onze financiële dienst om de betaling in orde te maken.
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Ine Verhaeren: We hebben er heel hard van genoten en iedereen vond het een geslaagde activiteit.
Het was ook heel eenvoudig om net voor het spel de teams nog een beetje aan te passen omdat er toch nog een paar mensen wegvielen.
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Charlotte Casier: Dag Klaas ! 
Hierbij koppel ik nog even terug na onze Urban Hunt van afgelopen vrijdag in Kortrijk.
We hebben echt een heel leuke vooravond gehad; de herfstzon was van de partij; een ideaal moment om al spelend de stad te doorkruisen !
Het spel zit heel goed in elkaar en is heel duidelijk ! Je verkent de stad en smijt je in het punten scoren ! 
Ook de statistieken achteraf zijn leuk om als afsluiter op te nemen.

Dank voor jullie begeleiding vooraf en veel succes verder!
Wie weet; tot een volgende..
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Myrthe Henkens: Wij hebben een hele leuke namiddag gehad! Het spel is echt heel tof en ook onze collega’s waren super tevreden met de keuze. Heel erg bedankt voor de goede service en het spel steekt ook echt top in mekaar!
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Kaser De Bruyn: We willen ook nog eens zeggen dat we ons super geamuseerd hebben en dat we het echt een heel leuk en goed concept vinden. Ook qua moeilijkheid vonden we het ideaal.
We zijn zeker van plan om dit nog eens opnieuw te doen in een andere stad.
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Toerisme Ieper: We testen niet alleen streekproducten voor jullie uit. Ook activiteiten worden van naderbij bekeken.
We hebben #urbanhunt voor jullie getest.
Conclusie van onze logies: zeer originele aanrader, op maat van Ieper en speelbaar voor groot en klein.
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Isabelle Vandenstorme: Dank voor de vlotte opvolging. Iedereen was enthousiast en vooral het was corona-safe, dus iedereen content!
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Roosje Goemaere: Het was echt super! Enkelen gaven aan het te willen organiseren voor hun werk of dergelijke. Ik hoop dat jullie zo wat extra sessies kunnen boeken. Wij maken in elk geval verder promotie!
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Marijke Coghe: Het was te gek!!! 🤪😱👍Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van OLVi Poperinge: De 7des van het OLVi genoten van dit nieuw Stadsspel 😀Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Michèle Demortier: Bedankt voor de goede begeleiding! Jullie doen dit super!! Was bovendien heel interessant om Ieper beter te leren kennen. Allez, toch een stuk ervan ;-).
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Nele Delva: Dag Klaas, Al vast een geslaagde activiteit gehad vrijdag! Alvast dank, Nele Delva
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Jeroen: Alles goed verlopen. Alleen maar goeie reacties.
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Anne, Tinne en Veerle: Was een fijne ervaring. Dankuwell! Twas meer dan geslaagd. Bedankt voor de organisatie en dat het mobiele equipe erbij mocht zijn. Was fantastisch | Maar ik zat dan ook in het dreamteam!
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Marijke Coghe: Het was te gek!!! Was de MAX. Juist niet gewonnen.
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Evelyne Meyers: Aanrader, heel leuk spel in Gent.
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Paneltim NV: Zaterdag genoten we van een hele leuke teambuilding in Gent. Iedereen was het er over eens: fantastische zoektocht door Gent (bedankt Urban Hunt) & toffe Quiz (hoedje af voor ons feestcomité) & gezellig etentje. We genieten nog volop na!
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Caroline - Ariane Hotel: Alleen maar positieve reacties op zaterdag, zelfs gistermorgen op onze eerste werkdag van 2020 hoorde ik nog veel collega's hierover praten. Je wordt zo meegezogen in dit spel, echt supertof!
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Sporrewoan: Afgelopen zaterdag bedankten we de animatoren die mee hielpen aan onze speelpleinfuif Play
blue! Een lekkere bbq mét aansluitend het super toffe en spannende stadsspel van @urbanhunt.be zorgden voor een geslaagde dag!
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Evelyne Meyers: Heel toffe activiteit.
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Vincent Demyttenaere: Een extra troef voor Stad leper. Zelf ben je van leper, toch leer je nieuwe dingen kennen. Een beetje Escape room maar over heel de stad. Een aanrader voor elke vereniging of bedrijf.
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Kenneth Gevaert: Bedankt voor het Urban Hunt spel. Er was spanning van de eerste tot de laatste minuut, we hebben ons enorm geamuseerd. Zijn er nog steen in West- of Oost-Vlaanderen waar het spel gespeeld kan worden?
Een reactie over het stadsspel Urban Hunt van Iram: Nogmaals bedankt voor het toffe stadsspel en de mooie foto's! We hebben er echt van genoten!