Reacties van Spelers

Alleen maar positieve reacties op zaterdag, zelfs gistermorgen op onze eerste werkdag van 2020 hoorde ik nog veel collega's hierover praten. Je wordt zo meegezogen in dit spel, echt supertof!
Bedankt voor je inspanningen, Roel! Het spel is super! We gaan het zeker nog eens met onze partners spelen. Bedankt.
Prima! Nogmaal bedankt voor de uitstekende namiddag, nog steeds krijgen we zeer positieve reacties.
Super leuke teambuilding activiteit in leper... een aanrader voor alle verenigingen, scholen, families,...
Super leuke teambuilding activiteit in Ieper. Zelfs al ben je van Ieper, toch leer je nieuwe dingen kennen. Een beetje Escape room maar over heel de stad. Een aanrader voor elke vereniging of bedrijf.
Super activiteit!
Heel leuke teambuilding, aanrader!
Sporrewoan present voor een tof spelletje :-D.
URBAN HUNT, intensieve, spannende speurtocht doorheen leper, boordevol speurwerk, apps, stadsgeheimen, cryptische hints en te Kraken codes! DOEN!!
Of wanneer je een attentie krijgt van een lokale toeristische partner, dan deel je die ook met de collega's! #UrbanHunt
Wat hebben wij plezier gehad met dit keitoffe stadsspel! Onze Nieuwjaarswensen zijn uitgedeeld‚ de batterijen opgeladen, kortom: helemaal klaar om u vanaf morgen weer heel hartelijk welkom te heten #Harjanehotel #visitieper #theateam #urbanhuntieper #trotsoponzestad
Het was heerlijk, amai! Normaal hou Ik niet zo van spelletjes, integendeel, maar de Urban Hunt maakte een ongekend competitiebeest in me wakker, zalig! Dit wil ik nog wel 'ns doen. Dus ontwikkel maar goed verder, Urban Hunt!
Zaterdag beleefden we een zalige teamuitstap met Urban Hunt in Gent!
Superleuke en spannende activiteit gisteren op onze teambuilding! En echte aanrader! Bedankt Urban Hunt.
Super activiteit!
Heel toffe activiteit.
Yesterday with TKV-Vlamertinge, had a superfun & memorable day
Aanrader, heel leuk spel in Gent.
Topspel Urban Hunt Ieper - Love It - @Ariane Hotel
Was een fijne ervaring. Dankuwell! Twas meer dan geslaagd. Bedankt voor de organisatie en dat het mobiele equipe erbij mocht zijn. Was fantastisch | Maar ik zat dan ook in het dreamteam!
Nogmaals bedankt voor het toffe stadsspel en de mooie foto’s
Urban Hunt Ieper #urbanhunt #teambuilding
Zaterdag 6 april werden de vrijwilligers van JES Deurne in de bloemetjes gezet voor hun inzet en verdiensten van het afgelopen jaar. In Gent werd in de voormiddag een stadsspel in elkaar gestoken door de toffe mensen werkzaam bij Urban Hunt, een geslaagd stadsspel en een echte aanrader. Samen met de collega’s werd de dag in alle gezelligheid afgesloten. Via deze weg willen we onze vrijwilligers nogmaals Dedanken voor hun inzet. Voor JES is het 365 dagen per jaar vrijwilligersdag.
Afgelopen zaterdag bedankten we de animatoren die meehielpen aan onze speelpleinfuif Play blue! Een lekkere bbq mét aansluitend het supertoffe en spannende stadsspel van @urbanhunt.be zorgden voor een geslaagde dag!