Urban Hunt in 39 woorden:

Urban Hunt is een uniek stadsspel waarbij een groep in teams ingedeeld wordt die het tegen elkaar opnemen. Punten verdien je door creatieve raadsels, gelinkt aan de stad, correct op te lossen en andere teams een hak te zetten. Het team met de hoogste score wint.

In teams

De groep (2 tot 160 spelers) wordt in teams ingedeeld die het tegen elkaar opnemen. Tijdens het spel is er voortdurend interactie tussen de teams.

Voor de optimale teamgrootte geven we onderstaande vrijblijvende suggestie. Het vormt geen probleem om met iets grotere teams te spelen indien gewenst.

  • Tot 30 spelers: teams van 3 tot 4 spelers
  • Vanaf 30 spelers: teams van 3 tot 5 spelers

20 creatieve opdrachten

Cryptische boodschappen, mysterieuze geluidsfragmenten, raadselachtige video's, gemanipuleerde historische foto's en Zuid-Afrikaanse spraakberichten zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Plug and play

Geen ingewikkelde downloads of technologie. De spelers klikken op een link die ze via sms of Whatsapp ontvangen waardoor de uitleg en het spel zich automatisch openen. Na het beluisteren van de uitleg van drie minuten start het spel. Contacteer ons om gratis een testspel te starten.

Interactie tussen teams

Het aantal punten die je krijgt bij het correct oplossen van een opdracht hangt onder andere af het aantal teams die de opdracht reeds correct/foutief oplosten. Een live scorebord en de weergave van de locatie van de andere teams zorgen voor de nodige spanning en interactie tussen teams.

Rustig of intensief

Op een rustige en beredeneerde manier van opdracht naar opdracht wandelen of lopen om strafpunten van een ander team af te snoepen? De intensiteit bepaal je zelf. De ervaring leert dat gewiekstheid, strategie en een scherpe geest veel belangrijker zijn dan snelle benen. Tijdens het spel hoeft niet gelopen te worden.

Ontdek de stad

Elke opdracht is gekoppeld aan de stad. Historische, culturele en bijzondere weetjes zorgen voor een ijzersterke link met de stad.

95 minuten

Verzamel als team zoveel mogelijk punten in 95 minuten. Het live scorebord zorgt voor de nodige spanning.

Moeilijk of makkelijk

Van behapbare binnenkoppers tot bevreesde breinbrekers: er zijn raadsels van drie niveaus waardoor Urban Hunt voor iedereen haalbaar is.

Start wanneer je wil

Start het spel zelf heel eenvoudig met een druk op een knop. Zo hoeven jullie zich geen zorgen te maken over vertraging of een regenbui.

Ons team is 24/7 bereikbaar

We zijn steeds telefonisch, via e-mail en chat bereikbaar. De ervaring leert dat hier zelden gebruik van gemaakt wordt omdat de opstart zeer eenvoudig is. Contacteer ons om een gratis een testspel te starten.

Uniek stadsspel van eigen bodem

Het Urban Hunt-team bedacht en schreef de software zelf. Ook de opdrachten zijn van eigen hand/geest.

Klaar voor de uitdaging?

Van online betaling tot spelen in 5 minuten. Je kiest zelf wanneer je wil starten. Geen fysieke begeleiding nodig.

Boek nu