Urban Hunt is geschikt als teambuildingsactiviteit voor bedrijven en als groepsactiviteit voor vrienden, scholen en families.

Geen intellectuele drempel

Van behapbare binnenkoppers tot bevreesde breinbrekers: er zijn raadsels van drie niveaus waardoor Urban Hunt voor iedereen haalbaar is.

Geen technologische drempel

Geen ingewikkelde downloads of technologie. De spelers klikken op een link die ze via sms of Whatsapp ontvangen waardoor de uitleg en het spel zich automatisch openen. Na het beluisteren van de uitleg van drie minuten start het spel.

Geen fysieke drempel

De intensiteit van het spel kies je zelf. Je kan rustig van opdracht naar opdracht wandelen waarbij het oplossen van de opdracht een fysiek rustmoment is. In elke stad is het mogelijk om het spel met een rolstoel of kinderwagen te spelen. De meeste groepen wandelen twee tot vier kilometer tijdens het spel.

Geen kennisdrempel

Er worden geen kennisvragen gesteld waardoor je het spel vlot kan spelen ook al ben je nog nooit in de stad geweest. Inwoners van de stad staan op gelijke voet met niet-inwoners.

Geen leeftijdsdrempel

Urban Hunt wordt vaak gespeeld door families, bestaande uit verschillende generaties. Indien senioren en kinderen in staat zijn om minstens twee kilometer te wandelen, waarbij dit wandelen gemiddeld om de 210 meter afgewisseld wordt door een rustmoment, dan is het spel haalbaar voor hen.

Klaar voor de uitdaging?

Van online betaling tot spelen in 5 minuten. Je kiest zelf wanneer je wil starten. Geen fysieke begeleiding nodig.

Boek nu